keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Vielä vähän aikaa merellä ja sitten paljon ajoa

Sunnuntai 9.12.2007

Aamu meni samalla kaavalla kuin edellinenkin. Heti aamutoimien jälkeen vedimme snorklauskamppeet päälle ja lähdimme katselemaan kaloja ja muuta. Tällä kertaa näimme ihan tosi paljon erilaisia kaloja. Snorklailun jälkeen lähdimme hiljalleen liikkeelle. Ajelimme takaisin satamaan, olimme perillä puolen päivän maissa. Keli oli taas hieno. Satamassa heitimme hyvästit muille ja kävelimme mukavaa rantareittiä takaisin hostellille. Otimme tavaramme mukaan ja lähdimme käymään suihkussa.

Maria oli ensin valmis ja lähti edellä autoa katsomaan ja apua etsimään. Kun itse saavuin paikalle, apua oli jo löytynyt, akkuun oli saatu vähän virtaa ja kaikki oli ok. Kaikki siis loppujen lopuksi meni ihan hyvin ja pääsimme sujuvasti liikkeelle. Lähdimme ajamaan, päivän urakka oli lähes 800 km. Sen ajamiseen meni melkein 12 tuntia. Lähdimme kahden maissa ja olimme perillä vasta puolen kahden maissa yöllä. Pysähdyimme matkalla parin tunnin välein syömään, juomaan, vessaan, vaihtamaan kuskia jne. Maisema oli edelleen vihreää ja vähän tasaisempaa. Silloin tällöin näkyi lehmiä ja edelleen sokeriruokoviljelmiä.

Olimme siis perillä Hervay Bayssa vasta yöllä. Siellä ajellessa poliisi pysäytti meidät, puhallutti ja kysyi ajokortit. Kysyimme samalla tietä hostellille, koska emme olleet ihan varmoja missä se oli. Poliisit olivat tosi ystävällisiä ja neuvoivat. Myöhäisen saapumisen takia menimme toiseen hostelliin alun perin aikomamme sijaan (siellä ei ollut myöhäistä check-in mahdollisuutta). Saimme huoneen ja menimme nukkumaan muutamaksi tunniksi.

Ei kommentteja: